Zangmiddag in De Lichtboog

Op zaterdagmiddag 30 december organiseert wijkgemeente Stadspoort om 13.00 uur een muzikale samenkomst! Het thema van deze middag is ‘Ik was, Ik ben en Ik zal zijn’, Onder muzikale begeleiding van een professionele organist/pianist en met een korte overdenking zoeken we naar een bemoedigende belofte in deze dagen met zorgen in de wereld en misschien ook wel in ons eigen leven. We nodigen u uit om zelf een lied aan te dragen dat past bij het thema en dat u graag zou zingen. Ook eigen muzikale inbreng (bijvoorbeeld instrumentaal / solozang) of een gedicht is welkom! Mail naar ja.verspuij@gmail.com. Aansluitend op het muzikale gedeelte ontmoeten we elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

Op 31 december is er in De Drieklank om 10.00 uur een Top2000 viering. We gaan terug in de tijd met oude en minderoude popnummers om het jaar met een gezamenlijke PGA viering af te sluiten. Voel u welkom om mee te doen!

Bijzondere vieringen